Apr 28, 2011

~wedding yang luar biasa?~

Morning sayang-sayang..

pagi tadi dengar radio Era, ada topik best..
Wedding luar biasa..
bersempena dengan wedding Prince William & Kate esok..

ada pemanggil yang call,  kata nak bersanding dalam kapal terbang..

source: google

ada yang nak bersanding dalam air..

source: google


ada jugak yang nak bersanding dalam kapal selam..

source: google

topik pagi tadi membuat saya terfikir..
macam mana wedding luar biasa yang saya nak?

setelah berperah otak, saya nak wedding saya dipenuhi kucing-kucing comel!
mereka lah yang jd bridesmaid dan hulubalang saya..

macam yang kat bawah ni pun boleh  >_<

source: google

kalau saya nak buat macam ni, konfirm kena bebel dengan Han & Mak 5 hari 5 malam..hehe

so, sayang-sayang ada idea wedding yang pelik-pelik?
jom share dengan saya!

 mana taw kita boleh jadikan kenyataan.

 tak salah berangan..

>_<



14 comments:

Ardini Humaira said...

yang dalam air tu merisaukan.. hehehe kang aaaa lemas kang aaaa ;p

sYa MieLL said...

kawin dalam hutan?ok ker..ahahaha..

kAmi dAn mEreKa said...

ada tak org nak buat wedding tema ala2 angkasawan tu, siap ada planet2 bagai, hehe =)

elle's laaa~ said...

ehehehe.. kelaka la u ni .. tapi mesti comel kan kalo wedding kite penuh ngan kucing2 comel :)

tqahmisdar said...

dini: kena sedia ambulans siap2 la gitu..hehe

syamil: ok jugak tu..kena keliling dgn harimau..hehe

kami dan mereka: menarik tu kan? jomlah try!

elle: kan? cute je kucing2 tu.. n bising! meow2! hehe

A.N.A said...

bukan setakat 5 hari 5 malam,silap2 kena urus semua sendiri..hehehe..

farahfatihah said...

wahh nak hello kitty yer...leh kot hehehe cer survey2....hehehe

tqahmisdar said...

a.n.a : btoi jugak tu..hehe

farahfatihah: jom tlg survey..hehe

Miss Sunshine said...

comelnya hello kitty tu... kalau nak ada upin ipin, boleh tak?

Miznadyya~B*licious said...

kamo ditag

http://kilasbalikkehidupanku.blogspot.com/2011/04/contest-alyakamu-dan-alam.html

fitria said...

kalau nk buat yg hello kitty tu takut hellokitty tu yg dpt perhatian lebih dari pengantin.. dah camno?? hehe

tqahmisdar said...

miss sunshine: aahkan..comel jugak tu.. =)

nadyya: will join nanti.. thanks! =)

fitria: betul jugak tu.. tenggelam pengantin..hehe

z a z a said...

menarik!!

Hunny Kitty said...

yg last skalik..hello kitty...my theme wedding!! hehehehe