Apr 13, 2011

~dah beli contact lense warna..yea!~

 hye! 
akhirnya saya berjaya memberanikan diri beli contact lense kat internet..
sebelum ni memang tak percaya.. yela..murah sangat tapi boleh pakai untuk setahun..memang tak percaya..
now, dah beli, nak pakai untuk sebulan dua je..takut rosak mata! fuh~
kali ni beli sekali untuk Kakak Hot, Liza Razak ..
btw, thanks to alinacshoppe..

comelkan botol dia?

power yang paling tinggi tu saya punya..

warna brown

bekas lense pun dapat jugak =)

11 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ade jugak macam nak beli on9 tapi x berani. Awak try dulu, ok nnt xde effect ape2 bgtau eh.. hihi

tqahmisdar said...

tak aci..hehe

~ NANA ~ said...

i takot nak beli on9 coz beli yg freshlook pon still rasa x brp sedap nk pakai...hahaha

Liza Razak said...

eee....cantiknya..mlm ni saya amik yerr !!! x sbr nk melaram..haha

tqahmisdar said...

nana: tu la.. tapi takpe.. I try je dulu.. =)

k.liza: baiklah! =D

Carmieylla said...

so far aku pakai ok je tqah....dah dkt 6 bulan aku pakai....kuikuikui tp tgk cara ko jaga la. lau nk tahan lama. ko beli la ubat tablet yg diletak dlm bekas lens tu. ko rendam skali. tablet tu bleh beli kt kdai spec... =)

tqahmisdar said...

ek? thanks utk info tu Karm.. =)

alinac lover said...

ngeee~ thanks awak buat entri ini ya :) terharu nya saya T__________T

tqahmisdar said...

ur welcome.. len kali nak beli lagi, boleh bg diskaun kan? hehe

ana love apez said...

be4 beli lens ni kna g test mate ke? x pernah beli lens la.. nak taw lebih details.

tqahmisdar said...

tak perlu cek pun takpe.. dulu sy cek, just nak taw power mata, then bila dah taw, boleh lah kite beli lense tu mngikut power mata yg perlu.. =)