Apr 19, 2011

~rambut sama hitam, minat lain-lain~

hurm.. agak tensi sedikit malam ni..

saya taw saya nak kawin lambat sangat lagi, mungkin hujung tahun depan, mungkin juga tahun 2013, (sebab nak tarikh 3.3.13)..bila saya tulis post pasal kawin2 ni, orang akan kata, kan lambat lagi nak kawin..tempoh tunang kan 2 tahun.. dan bla bla bla..

haih.. memang minat saya ke arah tu..nak buat macam mana..once dah jadi tunang orang, secara autonye, fikiran tu dah terfikir wedding yang kita nak macam mana..nak taw & ikut trend..kumpul suggestion orang yang dah banyak pengalaman.. takkan lah 2bulan sebelum majlis baru sibuk nak survey sana sini..saya bukan jenis yang suka buat event tanpa plan..i want a PERFECT wedding.

setiap orang menulis ikut minat masing-masing..untuk saya, I really adore WEDDING.. and saya sangat excited nak enjoy momento yang ada dalam menghasilkan event terbesar dalam hidup ni..

salah ke saya terlebih excited dalam hal2 kawin ni??

rambut kita sama hitam, tapi hati & minat kita lain-lain ok.. respect minat orang walaupun kita tak suka..then people akan respect minat korang juga..

nak tido da.. sok nak bangun sahur..

nitezzz~~

10 comments:

~ NANA ~ said...

dear...juz keep on writing okey :) best ape cerita pasal kawen ni...jgn duk pk sgt yg org lain cakap tu...chill okey :)

nite~

lovelyadibah said...

dba pun obses dgn wedding!!dun worry sayang!!keep on writing!!:)hi tqa~..salam kenal:)dba follow n link!:)

Miss Sunshine said...

tqa.. pedulik kan ape orang nak kata... bukannya kita suruh die tuliskan untuk kita.. kita yang tulis sendiri.. eh, tetiba emo same... hehe.. buat je ape kita minat asalkan tidak menyusahkan diri sendiri dan orang lain...

Tarikh 3.3.13 tu menarik... sebab bday saya... hihi =)

Liza Razak said...

mari join contest lagi

http://pypylamb.blogspot.com/2011/04/1st-contest-dari-xcyber-pose-depan.html

tqahmisdar said...

nana: thanks =)

dba: thanks juga.. will link U nanti.. =)

sunshine: emo itu penting..hehe..series besday U?wah! hepi besday (tiba2kan)..hehe =)

k.liza: byk no contestnye..hee..thanks tag..

K.I.N.A said...

Buat bodo je kata2 orang..dorang tu jeles..yup..biar slow2 kayuh dari sekarang..nanti dekat2 wedding relax aje kan tqah..;)

tqahmisdar said...

btoi tu kina.. thanks =)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Takde salah pun klu pikir psl wedding dari skrg kan, utk kesenangan kite jgk bkn org yg duk bercakap tu..

tqahmisdar said...

kasut pink: stuju sangat tu.. =)

aNis LeMoN aBu said...

bagus je prepare awal utk reference masa depan. u cakap je kat org yg sebok tu
"ko bising2 ni sbb ko nak sponsor aku eh?"
tengok la respon dia cane =) maaaane la tau dia mmg nak sponsor ;))