Apr 27, 2011

~mini pelamin yang dah basi~


dah dekat dua bulan bertunang, baru nak citer pasal mini pelamin masa E-day ari tu..
ingatkan dah ada post pasal ni.. rupe-rupenya tak ada.
banyak sangat minum air semut ni... ngee

walaupun rasanya dah basi..tapi tetap nak share jugak.

inilah dia..

taraaa..

 
sebelum pasang lampu

lepas pasang lampu


hasil kerja tangan Mak tersayang bersama Abah..
gigih Abah ulang alik ke IM3 untuk kutip papan nak jadikan stage tu..
bertukang sampai gaduh-gaduh manja dengan Mak..hehe
 mekaseh Mak Abah!
simple je Mini Pelamin saya ni..
tapi saya puas hati sebab saya suka..


sayang-sayang suka tak?

>_<



19 comments:

~ NANA ~ said...

simple but nice la dear! 2 bulan, x basi lagi la...hihihi

♥ Kasut Pink ♥ said...

suke suke suke.. lampu tu memang warna warni eh?

tqahmisdar said...

Nana: tak basi lagi eh? hehe..

kasut pink: thanks =) aah2.. warna merah & hijau.. kat kedai lampu ada jual mentol warna2..

K.I.N.A said...

suka...lampu warna warni..hehe..cari kat IM3 ke..hehe..

tqahmisdar said...

Kina, lampu tu beli kat IM1..papan je cari kat IM3.. =)

Miss Sunshine said...

Lammpu tu cantiklah... nak jugak boleh tak? hehe =)

tqahmisdar said...

Miss Sunshine, boleh je.. hehe

mizzura said...

lampu warna warna tu cantik lah! seriuss!!!

|Ada Apa Dengan Passportku|

Hafidzah Hafidz said...

wahhh!! tahniah! cantek sgt..lagi bermakna buat sendiri ^^

nida razak said...

wah....cantik sgt2..ske kerusi tu..simple, tp cantik sgt..nida nk wat pelamin sanding simple mcm ni je... =)

marinahunny said...

tahniah dah bertunang..jgn lama2 ye ;)

tqahmisdar said...

mizzura: cantik eh? idea Mak kite tu... =)

Hafidzah: thanks =)

nida: tu kerusi mmg dah ade kat rumah..nk pinjam tak?hehe =)

marina: thanks =)

nida-razak said...

kalo tqah kat perak je, confirm nida nk pinjam..series ske sgt..huhu..

tqahmisdar said...

nida, bakal kampung tqa kat perak..boleh je.. hehe
tapi kena cari lori la plak nak angkut.. =)

nida-razak said...

hehe...klo tqah angkut ke perak,bole nida pinjam..hehe

Ardini Humaira said...

comelnye!

♥ nana i am ♥ said...

simple but very nice~ very creative!suke jugak! :)
bila jangka nak nikah ni tqahmisdar?hehe~
semoga semuanya dipermudahkan ALLAH ye..

cik dyla said...

mini pelamin ni wat sendiri ke yunk?chantik!

tqahmisdar said...

nida: =)

dini: thanks!

nana: tak dpt tarikh lg.. nnti da dpt, bru bgtaw ye.. =)

dyla: aah..mak buatkan.. thanks! =)