Apr 25, 2011

~ Contest Love Song ~


nak join contest!

di organize oleh Cik Strawberry..

mesti ramai yang ada love song sendiri kan?
as for me, saya & han ada 2 love songs..
nak letak dua-dua..tapi..
 syarat contest ni harus letak satu je..
kena ikut cakap organizer..nanti kena babab. ngee



lagu: Unintended
Artist: MUSE

lagu ni selalu mengingatkan saya camne kitorang berdua dari sekadar berkawan..
mula-mula tak suka..then jadi sayang tiba-tiba..

bila dengar lagu ni, dari marah kat dia terus sejuk hati..

>_<

p/s: saya tag semua orang untuk join.


6 comments:

iedchan said...

sayaaa sgt sukaaaa lagu ini okayy..hehe..lagu zaman remaja...:P

tqahmisdar said...

sekarang dah dewasa eh?hehe

Liza Razak said...

x nak tag saya pon...sentap aa cmni !!

anaztasias nora aira said...

eh saya pun mula2 musuh pastu sayang hahahaha

tqahmisdar said...

k.liza: kan tag semua org..huhu.. mohlah join..

anaztasias: org kata jgn benci2, nnti syg, kan btoi..hehe

MaIzUrA said...

Morning..Thank You Sudi Join My Contest Love Song. Sila Semak Nama Kamu Ya.Good Luck.. (My fav song)... TQ so much..