Apr 18, 2011

~1st GiveAway by Wan Myzura Collections ~

hari ni kerjanya nak join GA. hehe. 
telah di tag oleh bakal kakak ipar saya yang hot, kak Liza Razak 
(puji ada niat ni, haha)


sila klik disini:

syarat penyertaan:
  1. Warganegara Malaysia beralamat di MALAYSIA dan mesti mempunyai blog
  2. mesti follow http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  3. Buat entry bertajuk 1st GiveAway by Wan Myzura Collections
  4. dalam entry tu mention link blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  5. Copy & paste banner di atas dalam entry dan sidebar blog anda dengan backlink sekali ya..
  6. senaraikan http://wanmyzuracollections.blogspot.com dalam bloglist anda
  7. tag 4 rakan atau lebih anda dengan backlink sekali ya. pastikan rakan anda tahu ya
saya nak tag:


2. http://tengkumasni.blogspot.com/ (cik Tengku Masni)


4 comments:

~ NANA ~ said...

ish i tak pernah nkjoin GA...hihihi

mcm best jugak kn

tqahmisdar said...

i tag u sekali nana.. hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

tanks sbb tagged i. Pnh try msk tp x pnh menang. Selalu xde luck..hehe

tqahmisdar said...

kasut pink: i pun tak pernah menang. hehe