Apr 24, 2011

~rombongan meminang~


hye alls..

semalam saya join rombongan meminang anak Mak Long saya..
best sangat!
kitorang konvoi lebih dari 10 buah kereta..
dapat bayangkan tak berapa ramai semuanya?

Dan yang menarik, Omey, Abang & Oyen, 3 ekor kucing adik saya tu pun ikut sekali..

>_<


ni antara peserta rombongan


jumlah hantaran tak pasti pulak berapa..lope nak kire..ngee..
yang hijau dari pihak laki & merah itam dari pihak perempuan..


walaupun majlisnya simple je, tapi sangat2 meriah..sebab ramai sangat orang..
thanks sebab layan kitorang dengan best ye Makcik Pakcik..


Orang yang dipinang..

Pakar perunding

After 2 jam bertandang kat situ, kitorang pun balik..
dengan perut penuh dan kepenatan..

Omey, Abang & Oyen pun penat sampai tertido..
Mana taknya, kena paksa dengan adik saya join rombongan ni dari Kuantan ke Jerantut..

overall, semuanya best!!
tahniah Abang Long & Kak Noni!

>_<


kami pun penat..

ops!. nak interframe gambar sendiri jugak..hehe





3 comments:

Ahmad Faisal said...

mane gambar aku nye ? =.="

tqahmisdar said...

hilang..haha

~ NANA ~ said...

wahhhh meriahnyee