Apr 9, 2011

~penghibur di hujung minggu~

 hai! amacam weekend korang? best tak?
sekarang tgh ada kat Kuantan..balik kampung..suke!

hari ni aktiviti, main kucing je..rumah kat Kuantan ni, ada 5 ekor kucing..
semua kerja adik, pantang jumpe kucing comel, mesti bawa balik rumah..
2minggu lepas je dia beli 4 ekor kucing..
so, this week memang tak sabar nak balik..nak main dengan mereka2 ini..

jom nak kenalkan..adik-adik baru.. >_<


I'm the puteri.. Oyen! sememeh je muka..hehe


Ni Omey..handsome tak?


Ni Abang..kesian dia tengah demam 


Si Pelahap.. Tompok! sangat kuat makan..

and ada sekor lagi.. si kacak,Baby.. haha..macho gila nama..
tadi nak amik gambar dia, tapi dah hilang ntah kemana...

btw, sangat hepi bermain dengan mereka hari ni...!

Bibi, Didi.. Mama terpaksa curang dengan korang hari ni..meow2!


>_<

3 comments:

nida-razak said...

waa...si omey sgt handsome...nk pinjam bole? hehe...

kAmi dAn mEreKa!! said...

tompok tu nampak ganas la,
dia gangster ea,
keh keh =)

tqahmisdar said...

nida: omey memang hensem..hehe..i nak pinjam dr adik I pun tak boleh..huhu

kami dan mereka: dia memang brutal.. suka buat hal.. =)