Apr 13, 2011

~dulang untuk disewa~

pandangan atas

pandangan sisi

dibuka untuk disewa..
ada 11 unit semuanya..
baru guna sekali je untuk E day..
caj sewa = RM 5 + 2 (deposit) per dulang (murah tak?) 
sesiapa berminat boleh email kat saya..
location available: Selangor, KL, Kuantan or area berdekatan 

>_<

9 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Serious cantek dulang tu...

tqahmisdar said...

thanks kasut pink.. =)

~ NANA ~ said...

erk siyes ke rm5 je????

tqahmisdar said...

yup nana.. percayalah.. =)

none said...

Salam tiqah, and hi... Nisa pon b2b dr pahang tapi xde blog pon.. cuma suka baca blog korang2 aje.. =) nisa nak contact tqah mcm mn ye, untuk sewa dulang tu? siyes nak sewa ni.. kalau sng pls email nisa kat sini ye shf_nisa@yahoo.com

Nisa pon dr kuantan juga, keje je kt kl ni.. =(

pls email tau..
thanks.

.aniz. said...

Still boleh sewa ke? Email sy noraniesasamsi@gmail.com.. Thanks

Anonymous said...

uiiihhh berminat nak sewa.msh available lg tak???
blh bg no ctct???
ni email sya arai_raidah@yahoo.com

NFAM said...

kalau nak sewa bole lg ke? bole emel sy? saggi_snow@yahoo.com.my

Ecah said...

kalau nak sewa bleh lg ke? bole emel sy? naz_ishah86@yahoo.com.my