Apr 22, 2011

~jumaat datang lagi..yea!~

hye sayang-sayang..
its Friday!
everyone loves Friday..nyum nyum~

sayang-sayang dah ada plan untuk weekend?

as for me, I have millions of plan..
tapi of course lah tak mampu buat semua tu kan..

esok nak join rombongan meminang ke Felda Kemasul, Bentong..
anak Mak Long saya nak bertunang..

Ahad pulak ada kelas make up kat Malswisse, Empire Subang..
tak sabarnye!

 wah! sangat excited nak update pasal semua ni.
have a great Weekend ye sayang-sayang.. ^_^


p/s: hari ni pergi ofis, pakai inner scarf baru..muka tak nampak bulat da.. ^_^




7 comments:

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

~ NANA ~ said...

alahai comelnye pic tu :)

tqahmisdar said...

nana, u pun comel.. =)

~ NANA ~ said...

dear....dah dpt brooch yg u kasi tu....PINK!!!! i love it soooo much...tenkiyu sgt2...muahh

miey anna said...

Dear..jom join GA nak x?? ngeee

http://akemiey.blogspot.com/2011/04/1st-ga-from-hanakimiey-jom-join.html

amani.. said...

wah join kelas make-up ye..

ok jgn lpe reveal bout it..mn tau best len kali bole i join plak..dlu pnh verangan knon2 nk jd mak andam sbb i kenal dgn akak ni yg mmg jd mak andam pun..and then her income mcm masyuk je..

tqahmisdar said...

Nana: seronok U suka! =)

miey anna: nanti I join k.. =)

amani: dah share..mehla bace.. =)