Jul 1, 2011

~rasa bagus lari..ntv7~


hye! 
mood tengah excited giler ni..

kenapa? tadi dapat goodies bag dari ntv7 untuk larian 'Feel Good Run'..
saya join larian ni.. percaya tak? haha..
kalau cerita kat mak ni, dia mesti tak percaya anak dia nak join lari-lari..
ajak gi aerobik pun malas, ni kan nak berlari..hee



saya akan join bahagian Run with Celebrities, sebab 3km je..tak larat nak lari sampai 7km..
semput nanti..hehe

antara celebrity yg akan ada..
back to apa yang kitorang dapat dalam goodie bag tu.. ni dia..
botol air yang cute!

the bag

pink towel

and last, the t-shirt!

tak sabar dah ni..
petang ni nak gi jogging lagi.. hehe
persediaan awal kononnye..

ada followers yang join tak? boleh jumpa Ahad ni..

>_<



5 comments:

cikFM said...

haaa kantoi tgh bukak blog kat pc tu.. bgtau bos... hehhee

zimie said...

aha bestnye tqah!! saya pun tak minat lari2. tapi menarik gak event ni.banyakkk goodies dapat.hihi

tqahmisdar said...

cikFM: shh! rahsia2..hehe

zimie: hehe..bos nak bayarkan..join je la..hehe

nida-razak said...

waah..banyaknya goodies dia..best2..hehe..tp nida xrjin join..haha..

tqahmisdar said...

nida, ni pun bos yg beria ajak..hehe