Jul 30, 2011

~shopping kasut lagi~


Hye sayangS..

Padini memang sentiasa ada sales kan?
Tapi sales semua barang 50%-70% ni memang ada waktu-waktu tertentu je..
kali terakhir saya pergi masa cuti Labour Day..
this week pun ada jugak.. bermula Jumaat ari tu sampailah Ahad ni..

kalau pergi Padini, saya tak minat sangat baju or seluar dia..
masuk je mesti meluru terus ke Vincci.. 
apa lagi..cari kasut lah..hehe
bukan senang nak dapat kasut atau heels cantik-cantik bawah RM40..

inilah hasil shopping kasut semalam..



first time beli kasut kaler merah! hehe
total 2 pasang kasut ni = RM 54 je..tak ke murah?hee

saya ni amatlah cerewet kalau bab nak beli kasut ni..
saya tak suka kasut tumit halus, sebab nanti pijak tanah tenggelam..haha
biasa kalau beli kasut, mesti flat..sandal pun flat..
wedges pun saya suka sebab tapak dia flat..
dah la saya ni memang pendek, bertambah-tambah pendek bila selalu pakai kasut flat je..
tapi takpe,  janji saya  selesa..btoi tak?

sesape yang nak gi shopping tu, seranglah Padini ye..
esok last sales..
selamat bershopping korang!

p/s: tunggu Vincci ada sales lagi..nak beli kasut untuk raya plak..


3 comments:

kaklong said...

;) i like

♥ Kasut Pink ♥ said...

tqah, sy pun pembeli tegar vincci. rasanya 80% kasut koleksi vincci. Itu je pon yg mampu..huhu.. Aritu dpt less 30% untuk besday. Capai le handbag ngan kasut.

rara pinkmafia said...

wahhh rembat sampai 2 kasut.beshnya.