Jul 14, 2011

~meh undi design cake~

next week besday saya! 
sila ingat ye kawan-kawan, 22 Julai..umur bakal jadi 16 tahun..muda tak? =D
tu pun nak kecoh kan..ish3

bila dah dekat besday ni, mulalah merepek nak mintak hadiah bukan-bukan..
semalam SMS adik2, mintak diorang kumpul duit, belikan saya Blackberry..haha
memang confirm lagi 10 tahun baru dapat, sebab diorang semua sekolah lagi..hehe

Tunang saya yang hensem tu nak bagi apa? ha..
jeng..jeng..jeng..

saya minta Kek Baskin Robbins dan juga..rahsia..hehe
Baskin Robbins je yang mampu u olls..tak berani nak kikis banyak2.. hehe

erm..minggu lepas dok belek2 design kek kat website BR ni..
tak taw nak pilih yang mana..
padahal masuk perut jadi tutttt jugak kan..
tapi tak kira! nak design yang cantik jugak..hehe

meh korang tolong undikan!

design 1

design 2

design3

isi dalam mestilah cake chocolate & eskrem dia Chocolate Chip! 
Nyummy!

design camni kat Baskin Robbins ade ke?


ni kek kawin idaman hati saya..


meh korang, tolang saya..nak suruh dia order dah ni..hehe


>_<




10 comments:

rara pinkmafia said...

wahhhh baskin robbin.mahal tu...

~ NANA ~ said...

design 3 tu cute :)

tp kn, last time i beli kat BR ada cake bentuk love...cantek jugak :)

choclairissa @ intan said...

design 2 sbb saye suke polka dots :)

Renee Meow said...

i like polky-dotty cake..! :D

amira aihara said...

design 3...so chuweeetttt..heee

♥ Kasut Pink ♥ said...

Design polka dots tu chumel! Dekat2 tarikh besday kita eh. mine, 28. tapi tentu2 tqah muda remaja lagi berbanding dgn kertu si kaut pink ni..huarghhhh

farahfatihah said...

no 1 plsss huhu

Miss Sunshine said...

no 2 cantik... tapi kalau polkadot die lagi terang warna.. mesti lagi colourful... ^_^

mizzura said...

nak yang design 3 ...hantar sket kat rumah 22hb ni yer :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

no 1..nampak colourful..hehehe