Jul 15, 2011

~Harry Potter memang terbaik~


update malam-malam buta..
ni baru balik dari tengok Harry Potter : The Deathly Hallows Part 2 dengan Han..

excited amat nak review pasal movie ni..
biarlah esok mata lebam2 gi ofis tak cukup tido..
sementara rasa excited ni tengah fresh..baik update dulu..hehe

dari pagi tadi excited nak tengok movie ni..
lagi bertambah excited bila baca review dari critics and wartawan ..
HP ni yang terbaik dan Must Watch 2011 movie..


Dan hasilnya saya sangat dan amat suka HP ni..
dah ikut semua episod 1sampai akhir.. 
and yang akhir ni yang terbaik..
effect, jalan cerita, persembahan pelakon.. PERFECT!
walaupun ada sikit je cacatnye..tapi episod kali ni nmpak sangat best..

si Pelakon Harry Potter tu makin bagus dalam episod ni..
dah tak nampak pelik bila dia berlakon..
and HP ni sedikit menyentuh emosi..
 ada part bila segala rahsia yang Snape simpan terbongkar tu,scene tu nyaris je nak nangis!hehe..

siapa yang belum tengok and tengah pikir2 nak tengok ke tak tu..better tengok..
kalau nak bandingkan tengok Transformers..
better tengok HP.. lagi best dari Transformers tu..

disebabkan terlalu amat suka, saya bagi 10 bintang!

p/s: anak Harry Potter comel sangat..nama dia Albus Severus Potter.. cute! hehe

>_<





9 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Wajib tonton ni..

mizzura said...

smlm kan half day...suh waktu smpai kaunter tak rmi org tgh pk nak tgk HP7 ke transformer...last tgk transformer dulu..pasal takut nnt dah abis tygn....tpaksa la cr hari lain tgk HP7 ni...

|Kulit Bab1 Dalam Komuter|

Miss Sunshine said...

nak tengok... agak2 next week ade tayang lagi tak cerita Harry Potter ni? kene book tiket awal2 ni... eager betul nak tau ending citer ni.

tqahmisdar said...

kasut pink: yup! wajib..hehe

mizzura: takpe..lame lg tayangan dia.. =)

miss sunshine: ade.. dia baru start tygn hari semlam.. maybe ade lagi untuk 3minggu.. =)

PussyCat said...

x sabarnya nak tgk!

farahfatihah said...

nak tgk jugak !!!!!

rara pinkmafia said...

wahhh dh g tgk eh.nk g tgk jugak.

zimie said...

aaaa??HP dapat anak??tengok kat trailer takde pon.haha terlepas pandang kot.ades ni macam nak kene pergi gak ni.tak kira!hihi

NM02 said...

hi.. singgah follow sini. jom tukar link. kalu sudi, jom follow ai plak

*__"