Jul 7, 2011

~BERSIH yang menyusahkan!~


hye alls.. nak share.. 
tadi dapat email ni dan sakit hati..

Dear All,
For your information.
 
Road closure on Saturday, 9 July 2011.
  • Lebuh Ampang
  • KLCC
  • Bank Negara
  • Dataran Merdeka
  • Sogo
  • Chow Kit
  • Menara Sultan Ismail
  • Masjid Negara
  • Jalan Raja Chulan
  • Jalan Ipoh
  • Sentul
  • Jalan Tuanku Abdul Rahman
  • Jalan P.Ramlee
  • Jalan Bandar
  • Subang Jaya ( Near Segi )
  • Sunway Pyramid and Subang Parade
  • The Federal Highway
  • LDP ( Lebuhraya Damansara Puchong )
  • The KL – Seremban Highway in Seri Kembangan
Store affected
  • Ampang , Scott Garden , Extra Selayang , Puchong , Mutiara

Weyh! dah lah nak lalu LDP pergi PICC Sabtu ni.. tak pasal-pasal kena lalu NKVE, tol 10 ringgit kot pergi balik..tu je masa yang ada nak pergi Festival Pengantin tu..

menyusahkan betol la BERSIH ni..huhu



10 comments:

Miss Sunshine said...

Yup, sangat menyusahkan.. cikgu2 kat negeri sembilan sume kene g sekolah hari sabtu ni sebab ade pelancaran bulan kecerhasan.. tak pasal2 je kene kerja 6 hari semiggu.. konon tak nak bagi cikgu2 join perhimpunan tu.. hmm, ntahlah.. Wallahu A'alam.

(Nasib baik kat Sarawak, takde arahan cmtu... hehe)

elle's laaa~ said...

errkkk.... mesti tensen kan org KL.. sabo aje laaa tqah.. nk wat gano lagi kan.. hmmm... tpi kt JB ni pon da melambak da roadblock.. tensen je kalo nk gi keje pepagi jamm, pastu balik keje pon jamm lagi..

♥ Kasut Pink ♥ said...

Kite2 ni yg jd mangsa mslhnye kan. Abes semua jln ank ditutupnye.

♥ nana i am ♥ said...

saba je laa ekkk tqah =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

eh..mana da..diowg dh tukar venue lah...diaowg buat kat stadium

tqahmisdar said...

miss sunshine: sbb negeri smbilan dekat dgn Kl kot tak.. =)

elle: Jb pun kena efek ye? teruk kan? huhu

kasut pink: haah.. tulah..mnyusahkan..

nana : Baiklah.. =)

maera: wat kat stadium, tp efek dia, hmpir semua jalan utama kena tutup..huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm tau xpe..mmg menyusahkan org ramai..

bahIRAh said...

mcm mane nak kuar ni..hurmm kalu naik tren ade potensi tren x stuck or tak full ke?

UyaRayza said...

memang menyusahkan eeee...

cik_azie said...

nk pegi PICC gak ek..nti kalo jpe tgor2 la hehe