Jul 28, 2011

~first time makan waffle mahal~


Morning cecanteks!

saya sangat bersemangat pagi ni..
taktawlah kenapa..mungkin sebab pengaruh Harimau Malaya merasuk kedalam diri..
anyone yang pergi stadium malam ni? tolong sokong untuk saya ye..
saya tak dapat tiket plus takde teman nak pergi tengok..Han ada test plak malam ni..
so kena sokong dari rumah je la..

ni nak cite ni, malam tadi first time saya makan waffle mahal..
takdelah mahal sangat..tapi kalau satu waffle dekat 20ringgit..
takdelah mampu nak pergi beli sendiri melainkan ada promotion..
baik beli baju je dengan 20ringgit tu..hehe
tak habis-habis nak beli baju..haish

Baru-baru ni Groupon ada promotion Gelare waffle..
harga normal waffle tu RM 17.90 kot..tapi dengan promo tu dapat beli dengan RM 9 je..murah kan?

ni pintu masuk kedai..cantik kan?

the waffle..nyummy!

muka tak sabar nak makan..hehe

waffle dia memang sedap giler..
tak cukup satu..nyum2..
lepas ni kalau ada lagi promotion ni, confirm nak beli!

sape-sape teringin, bolehlah gi Gelare ni kat e-curve..
kedai dia kat Ground Floor, sebelah Tony Roma's..
memang berbaloi-baloi..hehe

>_<









12 comments:

Hana said...

mcm sedap jer..hehe.berbaloi2..kan..

misya said...

besar x wafle tu

♥ Kasut Pink ♥ said...

mmg terserlah muka tqah yg x sabar nak mkn waffle tu..hehe

Qaseh Nurani said...

wah sdpnye!!!!wt trliur je..mmg nk kna g try ni...even dlm pic tupn da trserlah ksedapannye...hehe

Miss Sunshine said...

tengok gambar pun rasa sedap... kalau dapat makan.... kenyang seminggu kot.. hahaha.. tipu, mesti tak kenyang2 asyik nak lagi je... rasa mcm teringin jugak lah.. huhu

~ NANA ~ said...

wahhh nmpk sodappp! i tak pernh lg mkn waffle mahal...kekeke

neeza the gojes said...

Tqah: Sedapnye Waffle tuh :)
Nak try gak lah t :) and u pn boleh try kat KLCC tingkat atas skali ade 1 foodcourt jual waffle. Even-tough harga tak semahal yg u mkn nie, but still BERBALOI N SEDAP :)

Love and Hugs,

Neeza

tqahmisdar said...

hana: memang berbaloi-baloi..hehe

misya: besar jugak.. kenyang..hehe

kasutpink: muka lapar..ngeh3

qaseh: yup2..gi try k..memang sedap..waffle dia lembut je..nyum2..

sunshine: mmg tipula..seminggu makin lapar ade..hihi

nana: jom makan..u belanja..hehe

neeza: okeh!nanti i try..dah lama tak pergi sane ni..

kaklong said...

adoi.....sodap nyer tgk/....

en tunang kak long pun suka mkn ni...yes, thnks tqah sharing.... :p

UyaRayza said...

aaaaaaaaaaa waffleeeee sedapnyeeeeeeeeeeeeee...teringinnnn

ZaNa aDieyZa said...

nmpk sedap!!!!! mahalnya waffle tu.. x pernha makan waffle semahal tu.. hihii

Khairiyah aka Kerry said...

dah beli tp tak sempat lg nk redeem voucher ni.hahaha