Jul 26, 2011

~another E-day~


morning darlingS..

dah beberapa hari tak update blog..bersawang dah ni..
idea banyak, tapi takde masa nak mengupdate..
ni pun curi waktu ofis sekejap sebelum bos masuk.. >_<

Sabtu lepas saya join satu rombongan meminang kat Teluk Intan..
kali ni anak kedua Maklong saya pulak yang bertunang..
cantik sangat E-day dia..paling saya suka mini pelamin dia..pink!

jom layan gambar dulu..

the mini pelamin..cantik sangat!

sesi menyarung cincin.

cantik kan B2B ni?
the couple

me , my mom & the couple.

saya dan bakal pengantin..hehe

mini pelamin dia sangat unik sebab multiple use,
boleh guna untuk gantung buaian masa majlis cukur jambul..
terlupa nak ambil gambar versi ada buaian..huhu

papepun, thanks kat family sebelah perempuan atas layanan yang best..
dan tahniah untuk Abang Ngah & Intan..
cepat-cepat kawin ye..



and also, thanks to Han sebab ikut sama rombongan ni..
nak selit jugak..hihi


>_<

p/s: bahasa saya agak membosankan sebab dalam mood skema sekarang. hee

13 comments:

neeza the gojes said...

Tqah: Wah, cantiknye outfit engagement tu :) Nice mini plamin also :) Love it!

Elyn said...

color combination i likee..
pelamin pon simple aje n the outfit mmg cantik :)

aTy _faRed~ said...

cantik nyer pelamin die...!!!! sangat2 cantik..!! suker giler.. tu kalau buat pelamin nikah pon mengancam kan... outfit die pon cantik jugak..:)

~ NANA ~ said...

wahh cantiknye! meriah gitu :)

Ardini Humaira said...

cantik sangat! tahniah tau :)

Hana said...

cantik :)
http://reben-pink.blogspot.com

♥ Kasut Pink ♥ said...

baju cantik, pelamin cantik. perfect!

zimie said...

cantik baju dan pelamin tunang tu ;)

Miss Sunshine said...

suke pelamin tu... cantik dan menarik... ^_^

Cik Syeeda Sobbihi said...

cantik baju dia!

nida-razak said...

tqah..sume cantik..pelamin dia cantik..baju dia cantik,mekap dia cantikn n dia sgt cantik.. =)

farahfatihah said...

lawa baju dia dah leh wat kawen dah...pelamin pun comey

malynd_anggun said...

love pink!! sweeeeeeetttttttt