Jul 3, 2011

~i feel good~


Holla!

dalam previous post, saya ada cerita yang saya akan join larian Feel Good Run, ntv7..
alhamdulillah..tadi berjaya menghabiskan 3km..yea!
seronok sangat lari ramai-ramai sampai tak terasa jauh 3km tu..
next time nak try yang lagi jauh pulak..hee

takmo cakap banyak.. jom layan gambar dulu..
asek2 gambar..dush! hehe

sibuk mengisi kertas nak tampal kat baju..
sangat ramai orang yang join rupenya..
purple! so ntv7..hehe
Faizal Ismail..walaupun saya tak suka dia, dah nampak, ambik je la gambar..hehe

jumpa Dynas! sangat cantik orangnya!..
sila abaikan tuala atas kepala tu..hehe
hasil dari larian ni..banyak sangat isi dalam goodie bag! hehe

we all with the gold medal..hehe

the best part bila saya sangat excited bawa Cik Anon saya untuk amik gambar dngan jayanya..
tapi.. saya lupa isi Memory Card dalam tu.. dush!
terpaksalah pakai camera handphone yang cabuk tu..


seronok sangat dapat join larian ni..
selain selebriti, ada macam2 costume yang lari sama-sama..
ada superman, batman, pocong!! ha..
tapi seksa je tengok diorang ni lari pakai kasut boot.. haih..


skarang tengah consider nak join McD punya run pulak..
jom korang, kita join sama-sama?

>_<


5 comments:

Cik Emie said...

mcm best jek join..lg best dpt jupe dynas n paling best dpt byk free gift hihi..ok baik ptutnye ckp paling best dpt sihatkan badan **skema lak huu***

♥ Kasut Pink ♥ said...

mcm best la. tak pnh lg join larian gini.

Hidayati Farhan said...

wahh, sgt bagus lah tqah. saya sgt pemalas utk xtvt kesihatan. aktvt mkn saya suka. ahaha

cikFM said...

macam mane pocong tu lari? selalu pocong melompat2 je.. hehehe

tqahmisdar said...

emie: semua pun best.. hehe

kasutpink: maybe kite boleh buat bridezilla run nanti..hehe

hidayati: ni join sbb bos suruh..kalau tak makan je taw..hehe

cikFM: pocong tu separuh badan je.. kalau balut semua confirm dia last sekali smpai.. hehe