May 12, 2011

~wah! excited!~



hye sayangS sekalian..

alhamdulillah..
dah berjaya melupakan kisah pencuri jahanam tu..
sekarang tengah excited melampau-lampau ni..
 
kenapakah?
tadi baru lepas SMS Hafizudin Hamdan..
siapa tak kenal Hafiz ni boleh tengok entry lama saya kat sini..

28th May ni ada couple photoshoot dengan dia..
eh? bukan bergambar dengan dia ok..
dia tolong shoot saya & Han..hee
 
Tadi sms dia, tanya pasal time& tempat..
saya memang taktaw kat mana yang best..
so dia cadangkan Taman Putra Perdana, Putrajaya..
sempatlah google gambar kat situ..
view amatlah cantik..
suka..suka!

ni sebahagian dari tempat tu..luas lagi sebenarnya.. >_<
source: sini

settle masalah tempat..
yang menjadi masalah, apa yang patut saya & Han pakai..
dan camne konsep kitorang nak buat..
urm..

any ideas tak?
 
kena mintak tolong kak Liza Razak ni..
beliau expert bab2 baju ni.. hee

wah!! excited giler dah ni..



p/s: tetiba perasan ada orang unfollow.. urm..tak suka baca blog saya eh? >_<



3 comments:

~ NANA ~ said...

dear...pre-wed i pon buat kat putra perdana park :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

sy pon fail bab pakaian ni.. aritu nak selamat pakai kemeja putih n jeans jer.. hehe

nida-razak said...

tempat tu mmg cantik.. =)