Mar 30, 2011

~outdoor photoshoot~

hye!

ni curi masa tulis blog jap.. nak kerja, tipulah kalau tengah2 lunch ni kan? >_<

ok..seperti tajuk di atas..saya memang dah lama teringin nak buat outdoor photoshoot dengan en Akmal.. and saya terjumpa satu photographer ni, hafizudinhamdan .. hasil kerja dia amatlah saya kagumi.. plus saya memang sangat suka gambar-gambar macam yang beliau ambil.. nampak classy..




source: hafizudinhamdan photography

harga package outdoor dia: RM 150 for 2hours.. murah jugak la kan? yang penting gambar cantik..

saya memang serious dah nak book dengan beliau ni, tapi.. ada satu masalah.. lokasi kat mana yang best ye nak photoshoot? area Klang Valley je.. ada sesiapa taw?

teringin nak buat kat stesen KTM Kuala Lumpur, tapi nak taw banyak tempat lagi.. jomlah share sama2..


>_<

9 comments:

~ NANA ~ said...

g putrajaya la yang...byk tmpt cantek2...hehe

tak pon g bukit tinggi or genting :P

tqahmisdar said...

em ramai jugak yang bg cdgn putrajaya.. akan dipertimbangkan.. thanks nana! =)

miey anna said...

sokong putrajya..yeayy..=)

http://akemiey.blogspot.com/

tqahmisdar said...

miey anna: baiklah! =)

sYa MieLL said...

tp putrajay dh mcm common place jer..
huhu..

tqahmisdar said...

sya miell, ada cadangan tak? mehla share =)

InaAchik said...

kammo, gambar last skali tu gambar my besfren tu!

tqahmisdar said...

InaAchik: iye? wah!! suke2..hehe

SI GADIS AYU ADRIANA said...

cun2..like too :)