May 18, 2011

~aci tak kalau nak upah Hatta Dolmat?~


totally in LOVE with Hatta Dolmat punya dress..

especially this one..


anyone tau rate dia berapa tak?
ada orang kata dia rentkan dress dia juga..
nak mula menabung ni..

tolong! perlukan pertolongan B2B..
dah angau sangat ni..

>_<


17 comments:

K.I.N.A said...

hehe..aci aje..cepat menabung..hehe..kina tak tahu rate die..

Miss Sunshine said...

name hatta dolmat kan hebat... mesti rate pun hebat.. takpe2.. sikit2 lama jadi bukit.. menabung untuk masa depan anda..

elle's laaa~ said...

wahhh... best nye kalo nk hire hatta dolmat..hihi

Rilla said...

Aci2 bukak pintu..hehe..aci sangat. Cousin Rilla pun nak buat ngan dia. Tapi rege tak tahu la pulak.

malynd_anggun said...

oh!! sy pulak xsanggup nak tnye hatta dolmat...seram nk dengar..takot pengsan dek non..hikhik..tp kalo menabung dr skang, mesti bole..mcm sy yg ade 6months je kompoi duit, usah berangan la malynd ooii!!..heheh

lovelyadibah said...

wah!!!iloike!:)sila2..mesti vogue da vas gitueeewwwwwww~~..

R-YuzSha said...

wow... hatta dolmat... me loike 2...
may u wish will come true...

choclairissa @ intan said...

suke kaler die..cube type kt fb..tanye die personally brp die quote..aritu jumpe link tp dh lupe.. :) saye teka baju ni rm3ribu

UyaRayza said...

sejutu hehe..hatta dolmat punye baju rate dlm 3k-5k sepasang..lagi mahal dari man kajang la kalo tak silap hehe..tapi suke baju2 die..

tqahmisdar said...

kina: ala.. taktaw ke.. urm..

miss sunshine: macam tipis je harapan.. huhu

elle: kalaulah dapat kan..huhu

rilla: nanti kalau taw, bgtau ye.. =)

tqahmisdar said...

malynd: hehe.. em macam kena menabung utk 2,3 tahun je.. seram2!

dba: kan2? tp cm tak mampu je lagi..

sha: amin..

intan: nnti sy try.. RM 3k? erk? konfirm tak sanggup!

UyaRayza: rate tu rasanya tak mampu.. haih.. macam tinggal angan-angan je..

chenta nana said...

hi tqah...just nak share.harga hatta dolmat dan rizman ruzaini tak jauh bezanya...
harga dia untuk wrkmnship saje dah 5k++, tak banyak designer bagi sewa baju.. tapi pendapat nana, sewa dengan buat, nana lagi prefer buat la...

tqahmisdar said...

nana: 5k ++? erm..kena kubur kan impian lah..cari tailor yg boleh buat baju lg murah..n marveles! =)

~ NANA ~ said...

dear...my fren buat 3k++ je...dia amek kira atas materials & design

miey anna said...

wow..hebat habis ^_^

aTy _faRed~ said...

memang cantik..suker ngan rekaan2 hata dolmat ni...:)

BAIZURA NATASHA said...

salam n hai tiqah..

im so deeply in love with shera ayob nye e-day dress jugak.. cntk gle kn? but nk hire HD cm sgt mahal la for me..
tqah bole opt for buat sendiri look a like dress cm dia.. then, survey those butik yg leh wt beading details hebat..n surely it will cost u below 1k..
but the risk is, takut x menjadi je..
heeee..actually it's my plan nk buat cmtuh.. hahaha..teringin tp x mampu, so pk cara laen..hehe