May 3, 2011

~nak belajar mekap dengan Nurul Shukor?~


berita baik untuk cantik-cantik di luar sana..

now ada promotion untuk kelas mekap by Nurul Shukor kat Mydeal
RM 50 for 2hours class instead of RM 500!
90% discount ni korang.

rugi kalau lepaskan peluang ni..

siapa Nurul Shukor?


beliau ni memang selalu mekapkan Siti Nurhaliza..
B2B semua mesti ramai yang kenal & teringin nak hire dia kan untuk jadi MUA?
saya pun teringin..tapi tak tawlah mampu ke tidak kan..
rate dia mesti meletup-letup..

if korang nak beajar make up secantik Siti Nurhaliza..
meh klik kat SINI untuk beli deal ni..

jom beli! 
ada lagi 7 jam sementara deal ni masih available..

memang berbaloi-baloi.. ^_^





7 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh kelasss gitu! hehe

lovelyadibah said...

wow~..rm50 je??adoi..wallet dh mengempis nie~

tqahmisdar said...

nana, joinla..hehe

dba: samela..huhu

amani.. said...

woww...! mmg berbaloi u....mcm rgi plak tak join kan

miey anna said...

wowowowowow..nak blajar jugak..dari jauh boleh ke?? heee

Liza Razak said...

ahhhh..sempat ke lagi ni??? nak nak !!

tqahmisdar said...

amani: dah beli tak? mmg berbaloi.. =)

miey: boleh.. kita buat video conference..hehe

k.liza: k.yong, dah habis pun tempoh.. sempat beli tak?