May 18, 2011

~keluarga Ribena~


rasanya impian nak ber' dress' kan dress Hatta Dolmat bakal berkubur..
kalau rate beliau dalam RM 3-5k confirm Han takkan setuju..
and agak tak berbaloi sebab boleh dapat dress cantik yang bukan designer buat dengan harga sangat affordable..

saya dah kembali ke bumi yang nyata.. 
berhenti berangan atiqah!

okay..
nak sambung stori mori last weekend..
lepas gi makan ikan bakar Sabtu tu..
kitorang semua pergi berkaraoke kat Kompleks Teruntum..

mak saya semangat menyanyi..hehe
bakal penyanyi popular akan datang
feeling giler Abah nyanyi..hehe
berduet dengan Ayie..abaikan muka setonye tu..haha

 sangat seronok malam tu..
dapat luangkan 100% masa dengan family..
adik-adik kecil saya sangat semangat menyanyi..
termasuklah Mak Abah..

nanti kita pergi lagi ye..

>_<


6 comments:

marionette said...

suka! best!

cik heroin said...

bestnyaa dpt rpatkan fmly


Tutorial Baru- Facebook Send Button

Miss Sunshine said...

comelnya.. 1 family karaoke...

Hidayati Farhan said...

hatta dolmat, nak jejak kaki kat butik dia pon gigil. lalu je la seploh kali kat sek 7. hahaha. mahai sbb dia da ade name kan.

wahaha, comel la lps mkn gi nyanyi

tqahmisdar said...

marionette: suke juge! =)

cik heroin: kan? =)

miss sunshine: nnti boleh praktik dgn amak2 kite..hehe

hiayati: bukan stakat gigil, dah jatuh pitam dulu..hehe

=)

zimie said...

sobs sob mahal nye hatta dolmat punya rate *pengsan* retis mcm siti sarah boleh la.

sawww lama dah we ols tak karok.last dekat alamanda.hehe