May 27, 2011

~saya suka hari esok~


esok..28hb Mei..

yea!
excitednya!!
nak buat photoshoot btoi2 esok..
nak jadikan ni as gambar pre-wed walaupun sebenarnya lambat lagi nak kawin..
alang-alang dah bergambar kan..boleh jimat..hehe

still thinking nak buat pose camne..
malam ni nak praktis sket dgn Han..
yang pasti pose ni..



konfirm TAK ADA esok..
dah gile? Mak Abah kejar dengan parang nanti..haha

wish me luck esok!

>_<




8 comments:

~ NANA ~ said...

hahahaha pic tu advance u~

kekekekeke

tqahmisdar said...

hehe..tak layak lagi nak buat..boleh buat post wed macam tu..hehe

marionette said...

kalau buat aku p kuantan gtau mak kauuu! hehe

tqahmisdar said...

haha.. shhhh! rahsia2 sudah..hehe

choclairissa @ intan said...

hahaha..tau xpe..esok bday en husben saye~~

Miss Sunshine said...

boleh je pose mcm dalam gambar.. tapi lepas kahwin lah.. hehe.. Bestnye.. kite takde pun pre wedding.. ^_~

Rilla said...

Simpan pose tu untuk photoshoot kawin nanti. Romantik gitu

Krayzie Barney said...

Pic tu buat gambar for wedding je nanti... sabar ye... hahaha