May 30, 2011

~apam pun ada Polka Dot?~


yummy!
Apam Polka Dot!


source : Nurul Hazimah

sangat comel..
macam nak isi dalam beg doorgift masa kawin nanti je..hehe

 >_<

13 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Comel mmg comel, murah plk tu.. aritu ade order perisa blueberry alahai comel sgt.

nida-razak said...

haahkan..sangat comel..kalo jadi doorgift pon sesuai =)

K.I.N.A said...

sangat2 comel & menggeramkan..haha

POSH76 said...

blogwalking

Miss Sunshine said...

dah lame teringin nak makan apam polka dot ni... tapi nak dapat kat mane?

choclairissa @ intan said...

buatla doorgift~~~cantik..

tqahmisdar said...

kasut pink: sedap tak rase dia? =)

nida: haah.. terpikir nak buat utk doorgift nanti..

Kina: nyummy! hehe

tqahmisdar said...

sunshine: cuba cek kat sini.. https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=220597211303577&set=t.524157697&type=1&theater

intan: baiklah.. =)

Krayzie Barney said...

memang sedap..try yang ada filling kat tengah..oh enak.. tak sabar nak dapat doorgift tqah ni... ;)

tqahmisdar said...

yg ni ada filling.. nyum2.. tak sabar jugak ni..hehe

ElyaElmo said...

sedap pun sedapppp~

Wawa Yusoff said...

dear, wawa memang guna apam ni untuk doorgift.
sebab sanagat comel & sedap.
puas hati la nak bagi tetamu :)

tqahmisdar said...

iye? okey. boleh suggest kat mak nanti..hehe