May 17, 2011

~Ana Ikan Bakar Petai~


holla!

nak stori mori keseronokan hujung minggu..
since tak ada wedding progress langsung.. 
bila dah dapat tarikh baru rasa semangat kot nak mem'progress' kan diri..

last weekend, saya balik Kuantan, aka my hometown..
amatlah seronok setelah sebulan tak jumpa adik-adik n Mak Abah..

 saya mengidam nak makan ikan bakar, so ..
Sabtu tu kitorang semua gi makan ikan bakar kat Restoran Ana Ikan Bakar Petai..
orang Kuantan konfirm kenal kedai ni..
terbaik..
makanan sedap dan harga murah..
plus restoran ni sentiasa penuh walaupun ada 2 cawangan yang berdekatan..

Lala masak pedas yang sedap

nyummy..

Ikan bakar petai

burp! kenyang..hehe

oke..posing sket.. perut dah penuh..

if korang datang jenjalan kat Kuantan, singgah lah kat sini ye..
kitorang order 3 ekor ikan besar, sotong besar 4 ekor, lala sekilo..total semua makanan untuk 8 orang, just RM 160 je..
tak ke murah?
kat KL susah nak dapat ikan bakar murah camni.. 

>_<


5 comments:

Ardini Humaira said...

uuumak aih sedapnye lala tu.. terliur dni gulppp :D

aisyah ahmad said...

Ana ikan bakar!!sodappp eaaa..
lame tak pegi situ...

Hidayati Farhan said...

awakkkk, kite pon pegi sini hari yg same waktu yg same. haha. kite pegi yg dkt masjid. awk pegi yg mane? mmg sedappppp

tqahmisdar said...

dini: jom dini gi makan..hehe

aisyah: sdap kan?nyum2..

hidayati: iye? wah! kalau taw bleh jumpe2.. kite pegi yg dkt dgn surau.. yg satu tgkat punye..

Hidayati Farhan said...

haha, tah tah kite mmg ade je kat situ tp sbb x knal kan. kite pon mkn kat ctu