May 19, 2011

~antara lanun dan cahaya kasih~


selamat pagi!

hari ni 19 may..

ada 2 movie best yang memulakan tayangan..yea!

Nur Kasih 

 vs 

Lanun-lanun Caribbean

hajat hati nak tengok dua movie ni malam ni..
tapi semalam cek kat GSC OU, Nur Kasih takde tayangan malam pulak..
saje dengki GSC ni..huhu
kalau tak, boleh marathon..
haih..

akhirnya terpkasa pilih Lanun, sebab Han taknak tengok citer Nur Kasih..
takut nangis lah tu..haha


Johnny Depp, kita dating dua malam ni okey, 8.30 pm!

>_<



7 comments:

Miss Sunshine said...

nak ikut jugak tengok wayang...
agak2 next week ade lagi ke tayangan nur kasih ni?

tqahmisdar said...

ade.. cte ni konfirm lame kat panggung.. lebih dr 2minggu kot.. =)

Lala Latif said...

sy ada tiket Nur Kasih...sila jgn jeles ye...hehehe...

umah saya kat bukit cermin...mentakab jugak tu....:-)

tqahmisdar said...

waa! dekat sgt tu.. umah nenek sy kat Kg Chatin je.. =)

zimie said...

hehe bestnye tqah.jeles.saya tak sempat nak booked ke hape.memanjang je busy.

tqahmisdar said...

yeke. kesian zimie. weekend ni rehat k.

Hunny Kitty said...

PoTC!!