Jun 1, 2011

~alkisah photoshoot~

 hye korang..hye..hye! hehe..
excited terlebih pulak kan..

disebabkan takde idea nak update ape..
dan tak sanggup nak biar blog ni berhabuk..
Tqa nak share la pasal photoshoot Sabtu lepas..

Mula-mula set dengan Hafiz, nak buat petang..
tapi since cuaca tak menentu sekarang n petang selalu hujan..dia tukar untuk buat pagi..
maka gigihlah saya dengan Han bangun pagi tu..
date kitorang dengan Hafiz pukul 8.30 pagi..macam masuk ofis rasanya..hehe

gerak dari Puchong Intan around 8.10 pagi..
dah cemas..takut lambat sampai sebab tak sure sangat kat mana Putra Perdana Park ni..
so, Tqa pun pecut laju-laju..n sampai kat sana 8.30..yea!

sampai sana, nasib baik Hafiz tak tunggu lagi kat situ..
dia pun terlambat sikit..
sementara tunggu dia, sempatlah nak syok sendiri bergambar..hihi

abaikan muke perasan ayu ni..

orang mengantuk.
gambar kaki sendiri pun nak ambik..hehe
Hafiz sampai around 8.45 camtu..
then kitorang pun mulakan misi bergambar sebelum matahari terik..
berjaya paksa Han untuk senyum..yea! 

sangat best n enjoy kerja dengan Hafiz ni..
sangat kagum dengan dia..mata dia boleh nampak angle cantik untuk ambil gambar..suke2!
dah nama pun photographer kan..hee

dia ajar kitorang nak pose romantik-romantik..kitorang berdua ni kaku amat kalau bab bergambar ni.. 
paling tak sanggup bila kena pura-pura berbual..macam susah je kitorang nak buat..hehe
kitorang couple ganas, tak pandai romantik2..kui3

habis photoshoot around 11 pagi..
semua orang pun dah penat & berpeluh-peluh sebab matahari dah makin tinggi..

overall, memang best!
tak sabarnya nak dapat gambar..



p/s: terlupa nak ambil gambar Hafiz.. >_<

9 comments:

~ NANA ~ said...

nnti upload tau :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Yup, same cam nana.. nnt upload tau.. kite suke tgk gamba org..

tqahmisdar said...

nana & kasutpink: wokeh! tak sabar sgt nk dpt gambar ni..hehe

Hidayati Farhan said...

waaa, x saba nk tgk gamba pre wed u tqah :)

Q said...

alaa..dah pre-wed ker??hihih Q lmbt lagi...suka tgk gmbr pre-wed b2b!

anaztasias nora aira said...

beshnyaaaaaaaaaaaaaaaaa !! tak sabar nk tgk gmbar :)

tqahmisdar said...

hidayati, Q, Nora : gambar dah siap..jom layan..hehe

Wawa Yusoff said...

yang,
Pre-wedding kamu comellllll sangat!! :)

tqahmisdar said...

thanks wawa!!