Jun 20, 2011

~kelam kabut nak nikah~


hari ni my nikah day..
gila!
kelam kabut malam-malam cari klinik nak buat HIV test..
dengan pikir nak submit borang macam-macam..
tok kadi ada ke tak..

stress sangat malam tadi..rasa nak nangis2 je..
tiba-tiba terjaga, terus tarik nafas lega..
alhamdulillah..mimpi je..

agaknya ni tanda yang saya dah kena mula ambil serius segala persiapan semua..
as permulaan, this week nak mula buat checklist &  budget..

oh! harap-harap tak memeningkan kepala yang sememangnya dah pening kejar nak naik satu pangkat ni..
 bos dah push suruh cari 65k sales untuk julai..
dush!






15 comments:

misya said...

dah nak dekat ke alam perkahwinan,tu yg mmpi tu

nida-razak said...

da kna stat wat preparation tqah =)

~ NANA ~ said...

waaa i dulu pn pernah mimpi buruk...nk suruh kita prepare awl2 sbnrnye :P

lovelyadibah said...

haish..seram gak kalu jd btul2 tuh...huhu

♥ nana i am ♥ said...

semoga dipermudahkan semuanya :)

Miss Sunshine said...

Fuhh, nasib baik mimpi je.. Kene beringat tu.. kene prepare awal2 spya tak kelam kabut... InsyaAllah... semuanya akan ok..

Q said...

Pernah mimpi macam tu jugak!scary and sweating gila bangun tdoq..hahah

tqahmisdar said...

misya: yelah kot..dah insaf ni..hehe

nida: yup! dah kena mula ni..tekbley berangan da..

nana: i pun rasa macam tu.. =)

dba: taw takpe..ngeri2..

nana i am: amin.. =)

sunshine: baiklah..nnti tolong tqa ye.. =)

q: hehe..seram kalah mimpi hantu kan..hehe

choclairissa @ intan said...

hahah tqah..saya pun dulu selalu termimpi2 :)

NOUR said...

http://nourizuanny.blogspot.com/

xchange link n follow kamu b2b~

ibnubaba_04 said...

klu nikah betul pon..ape salahnya

tqahmisdar said...

intan: iye? takmo selalu..nnti lg gerun..hehe

nour: will link u dear..thanks.. =)

ibnubaba: belum kursus lg, tak boleh nikah lg.. =)

Cik Emie said...

haha emi pon selalu mimpi..tp aritu paling lawak mimpi sahaizy sam jd husband :P

alinac lover said...

best2..bila la saya nak mimpi gitu hahaha

iedchan said...

wah..ngerinye mimpi u..hehe..i pun selalu risau..kalau la ade yg tak cukup mase kawen kan..:P