Jun 19, 2011

~Happy Birthday & Happy Abah's Day~


hensemkan Abah saya? macam Anil Kapor..hehe

Happy Birthday yang ke-50 Abah..
waaa! dah setengah abad dah umur abah..
tak lupa juga, Happy Abah's Day..
Semoga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki.. amin..
tak dapat nak celebrate sama-sama hari ni.. isk3..
gambar kat atas ni kitorang celebrate last week sebab minggu ni saya tak dapat balik Kuantan..

hope Abah suka dengan hadiah mesin polish kereta yang kitorang bagi..
lepas ni boleh polish kereta kitorang dengan jayanya..yea! hehe..
(Abah saya memang suka basuh kereta..ngee)
Along sayang Abah..
Mmmmmmuuuuaaaaahhh!

xoxo



4 comments:

lovelyadibah said...

is that muka panda??cute gler!!

abah tqah sama la dgn abah dba..suka nor basuh kete,polish kete.huuu~

tqahmisdar said...

dba: aah2..muke panda..hehe..memang lumrah org laki kot dba.. nnti laki kite pun camtu agaknya..hehe

Miss Sunshine said...

Bakal bapa mertua kite pun suka basuh kereta.. Tapi abah kita tak pun... hihi.. Happy bday untuk ayah tqah.. Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki.. ^_^

tqahmisdar said...

thanks sunshine.. =)