Jun 26, 2011

~netbook baru..yea!!~


Hallooo.. 
(sila baca seperti Acai..hehe)

mood excited terlebih ni..
sebab..finally dah berjaya beli netbook..yea!
setelah 2 bulan menahan diri dari bershopping..

kali ni beli netbook je yang mampu..
ringan n senang nak bawa gi mana2..
takdelah risau lappy hilang bila umah kena masuk dengan pencuri jahanam lagi macam kisah seblom ni..

semalam pergi Low Yatt dengan harapan nak beli Acer @ Dell..
sebab ada 2 brand ni ada model kaler pink...hehe..
tapi sekali..terbeli ASUS plak..

memang terbaiklah salesperson tu...
bila dengar dia explain n pasal produk, memang wat kita rasa kita patut beli..
bukan macam sesetengah kedai..bila suruh explain pasal satu2 netbook..
diorang just explain benda2 basic je eg: storage, RAM..
semua tu dalam brochure kita boleh tengok kan?

tapi Mamat tu explain dari A-Z..lengkap!..
saya recommend kalau korang nak beli lappy or netbook..boleh pergi kedai dia..
Mexcore Unlimited Access kat 2nd floor...
siap dapat 20 freegift lagi tu...fuhh~~

lepas ni bolehlah kembali berblogwalking n berblogging dengan jayanya...
yea!


7 comments:

alinac lover said...

tunjuk sket notebook tu nk tgk hehee

A.N.A said...

ASUS ok brand dia..

anaztasias nora aira said...

yeah !! keep blogging hehehehe :)

tqahmisdar said...

alinac: next entry tqa tunjuk k..hehe

ana: paai asus jugak eh? =)

nora: yeah!! go go! hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

wah, kemain byk freegift tqah dpt ha.

Hidayati Farhan said...

dpt x yg kaler pink tqah? ahaha, tp netbook kecik kan, comeii jek

tqahmisdar said...

kasutpink: aah..lengkap..semua dia bagi.. fan, card reader, dll.. =)

hidayati: tak dapatla.. beli kaler putih je..tp still comel..hehe