Jun 14, 2011

~kad kawin Kimono Mizz Nina & Noh Hujan~



hari tu Zed Zaidi buat kad kahwin design facebook..

kali ni Mizz Nina & Noh Hujan pulak nak cipta kelainan..

source: BeautifulNara
Cute kan? 

tarikh nikahnya 1 Julai kalau tak silap..
tema wedding diorang Jepun kot, hari tu ada terbaca kat paper..

tak sabar nak review wedding diorang nanti.. 
mesti sweet gitu..

>_<

10 comments:

UyaRayza said...

lainnye hehehe..alaaaa kak kawen zed zaidi mcm mane? hehehe..x tgkkk

tqahmisdar said...

uya: boleh tgk kat sini: http://tqahmisdar.blogspot.com/2011/04/kad-kahwin-tema-facebook.html
=)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alahai, cute sgt! tetibe mcm nak buat kebaya plk.. hehe

lovelyadibah said...

cop,nk review wedding diorg?pg eyh wedding miss nina n noh??hehe

btw,haish..bestnyer leh jd kretip2 gitu kan?:)

tqahmisdar said...

kasut pink: buatlah kasut pink..mesti lg comel..hehe

dba: pergi melalu newspaper..hihi.. aah..best..nyum2..~

Renee Meow said...

supercute!! mesti besh wedding dorang..cant wait nk wat review...

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

anaztasias nora aira said...

unikkkkkkkkk =)

Ardini Humaira said...

wahhh cantik sangat :)

emieysandra said...

cantik & kreatif!

tqahmisdar said...

renee: jepun, mesti cantik kan? tak sabar jugak!

nora: dan comel! hehe

dini: nanti buatla macam ni..hehe

emieysandra: yup2! =)