Jun 2, 2011

~gambar 'pre-wed' dah siap!~


Hye sayangS..

excited ni.. gambar dah siap!
ni curi dari blog Hafiz kat sini..
tak sabar nak share dengan korang..hehe

layan....


suka amat gambar ni..


suka-suka!


main tarik-tarik..hehe
excited Han lompat..ngee

this one yang paling Tqa suka.. =)

puas hati yang teramat sangat..
thanks to Hafizudin Hamdan untuk gambar yang cantik ni!


p/s: lagi-lagi gambar kena tunggu CD sampai.. =)
 


15 comments:

cik dyla said...

cantik!

nida-razak said...

tqah...cantik sangat..sume gambar cantik..pose dia sume best2..suke.. =)

♥ Kasut Pink ♥ said...

cantik tqah! likes 44x...hehehe

~ NANA ~ said...

yg last tu serius sangattt cantek :)

tiramisu said...

paling suke yg captionnye 'suka-suka'. hehe... nice pics!!!

Renee Meow said...

nicee...!! suka yg lompat tuh.. hehe~ :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

tqahmisdar said...

dyla: thanks =)

nida: bolehlah upah dia nanti kalau takde OP lagi..hehe

kasut pink: I like 999 kali..hehe

tqahmisdar said...

Nana: I pun suka giler yang tu.. =)

tiramisu: suka2..hehe.. thanks!

renee: sib baik bukan I yg kena lompat..hehe

Q said...

haip..tak leh touch2 gitu..hahaha

tapi suka gmbr tarik2 tu..wek..:p

malynd_anggun said...

tantekkkkk nyee....

tqahmisdar said...

Q: hehe.. =)

malynd: thanks dear.. =)

fira. said...

awwww... cantik nye pre-wed. kalo post-wed msti lg best kan. romantic gitu.. suke!!!

tqahmisdar said...

kalau post wed, kena buat dgn lebih romantik..hehe

cikFM said...

cantik la.. ni rase tak sabar nk buat ni.. huhuu..

tqahmisdar said...

cikFM: bila U punye turn? gudluck k! =)