Jun 16, 2011

~Kodi's reception, simple tapi meriah~

Hye sayang-sayang..

Nak cerita ni..
last Monday, saya join ofismate saya berkonvoi ke Sungkai, Perak untuk attend Assistant Manager kitorang punya wedding..

kitorang gerak dari Jejantas Sg Buloh around 4.30pm..awal tak? hehe
excited ni..1st time attend Indian wedding..

jom layan gambar dulu..

dalam kereta pun wajib posing..


kami yang berkonvoi..
interframe kejap..hehe

diorang ni excited pakai seluar besar..hehe

cantikkan?

vanakam..hehe

meja makan pengantin..

the dais..simple sangat..tapi still cantik..

peace! hehe..

the food sangat lah sedap..ada lamb!


 
finally, with the bride.. cantikkan dia?


pengalaman first time attend Indian wedding, rasa seronok sangat..
ada show by dancers, ala-ala Hindustan gitu..
plus, wedding dress dia sangat cantik..
geram tengok beading gojes kat sari tu..hee

 btw, Tahniah Puan Kodi..
cepat masuk office ye..dah rindu sangat ni..hehe


5 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Indian wedding pun ade pelamin eh, x penah attend indian wedding sbb tu x tau..

UyaRayza said...

uya pnah perfrom untuk indian wedding hehehe..diorg happening giler5 hehehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

saya pernah attend indian wedding tapi xde pelamin camtue sebab kahwin kat kuil india kot bukan kat umah...

tqahmisdar said...

kasut pink: ntah..taktaw jugak..hehe..tp ni mase reception, mmg ade kot...

uya: nak tgk! hehe

ms & mr red ribbon: diorg kawin a day before..ni reception..i patut tukar tajuk post ni.. hehe =)

anaztasias nora aira said...

saya xpernah pergi indian wedding huhu