Sep 29, 2011

~double promo by RKM~

Morning darlingS..
pagi-pagi dah sakit jantung tengok promotion ni..
sangat + amat menarik! 
 since saya 'mungkin' B2B 2012.. 
'mungkin' tu sebab dalam tempoh berbincang lagi..>_<

insyaAllah akan grab peluang ni and book nak jumpa Kak Siti..
promotion sampai 30 Oktober je..cepat2! hehe

source: RKM

7 comments:

Fariza said...

terlepas. x dpr hired rkm.

♥ Kasut Pink ♥ said...

menarik ni, cpt2 book tqah..

rara pinkmafia said...

wahhhhh sape yg blum ag tu boleh lah book cepat.

sYa MieLL said...

apa package yg dia provide ea? how much price for every package roughly?

tqahmisdar said...

fariza: ;)

kasutpink: tulah..nak gi tgk nanti..

rara: ha...cepat2..hehe

syamil: tak sure lah..better buat appointment n email dorg...tp baju RKM ni memang meletup habis! phew..

Renee Meow said...

WAH apakah double-promo itueeew?? u all cepat2 grab kay.. macam i ni, kureng sket style2 indon walaupun bride2 lain pakai chantek....huhu...

Cik Zimie said...

menarik nye dear.erghh tp sy takmau pakai kebaya (kononye) haih melepassss cantik2 baju dkt rkm.wuwuw