Sep 23, 2011

~akibat kurang sabar~

"sayang, jom kawin tahun depan.."

bukanlah satu ayat yang best untuk diungkapkan pada tunang/boipren anda yang masih dalam proses mencari kerja atau belajar..

saya taw salah saya..tapi, salah ke kalau saya cuma nak plan & discuss awal-awal?

hilang mood nak kawin-kawin dan stress..nilah akibat kurang sabar dengan tanya soalan mengarut ni..padan muka aku.

today, nak fikir kerja & kerja & kerja..


15k more sales for September..untuk beli bold 4 next month..doakan saya semua..amin >_<

12 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Takpe tiqah, Tuhan tu tau bile masa yg sesuai & terbaik utk disatukan...

misya said...

all the best

Fariza said...

:) semuanya ketentuan dr Allah. terima dgn hati terbuka. :)

MiYOKO SuKi said...

huhu..sy punyai masalah yg sama....

end up, tunang la sampai 3 thn...hehe...

takpe...sabar la byk2...Allah tahu apa yg terbaik utk kita

UyaRayza said...

aminnnn..x lame lg dh k..sabar jer..Allah kan memberikan ganjaran tanpa disangka-sangka kepada hambanya yang bersabar :)

hanys said...

Insya allah dipermudahkn. Sy ni harus kawin juga next year.. Nk korek mn duit ni.. Huhu

bahIRAh said...

sabar tqah..dlm keadaan mcm ni memang senang nak panas hati..

kaklong said...

insyallah..kak long doakan yg terbaik utk tqah ok..

all the best dear..

tqahmisdar said...

thanks semua.. >_<

miszatie said...

xpe tiqah..insyaallah masa korang berdua akan smpi k..sabar je..:)

jom visit blog keep in touch k..:)

kuKu said...

nadia tak tunang plak lg cmne tu? :)

nik rosmawati said...

insyaAllah,ade jdh kamoo nnt.Allah tahu bila masa yg terbaik untuk jdh kamoo :)

kumpul duit dulu yea.hehe