Sep 22, 2011

~Jangan gelak bila baca: Ini Bukan TINTED~


Apa pendapat korang?

>_<


Kesian orang ni kan? Habis cermin kereta dia..  Sabo je la..

>_<

16 comments:

UyaRayza said...

ini adalah sgt kelakar hehehehe..

Fariza said...

nk gelak. dia kata jgn gelak. tp nk gelak juga. lawak2 pun mendalam mksdnya. :) jgn aniaya org lain. kesian kereta dan tuan kereta itu. dugaan. tabah ye.

iedchan said...

heheh...tak smpi ati nak gelak..tapi kalakar..:P

Ezza Z said...

gile kentang pemilik kereta tu.
siap cakap "jaga2 pemecah kereta ini..kami cari anda.anda wanted"
bhahahaha.
btw mane u dapat ni?

miszatie said...

dia kate jgn gelak tp nak tergelak jugak..hik2..
tq hilang stress atie baca ur entri :)

http://miszatie.blogspot.com/2011/09/tie-bersama-mi-sr-dan-sicilik-p.html
do visit me yaaa

~ NANA ~ said...

hahaha so funny! siap blh buat karangan lg tu :P

cik_azie said...

ksiannya..a'ah dia x bg gelak tp rs mcm nk gelak gak..ayat die besttt

Miss Sunshine said...

hihi.. tak gelak tapi sengih je..
kelakar lah.. kesian org tu kan.. ^_^

Hunny Kitty said...

ini bebetul punya marah nih

ana apez said...

ikotkan nak gelak tang ayat tu.
sabar je lah. teraniaya btol. kurang sivil la org yg gatal tangan tu.

hanys said...

Kesiannya.. Nk gelak. Tp kesian. Mesti byk kesusahan dorang ekoran dr hal ni..

aNis LeMoN aBu said...

1) 1st reaction - seksa ok menahan gelak!
2) 2nd reaction - kesian gler owner ni.. terpaksa bangun awal nak buat police report
3) 3rd reaction - hopefully xde la police yang nak saman. kasi chance laa encik polis ;)

tqahmisdar said...

hehe.. gelak guling2 bila baca...tp dlm masa yg sama kesian..bygkan kalau kereta kite yg kena.. >_<

Ezza: I dapat dr my ofismate.. =)

amani.. said...

ok nk gelah tbahak2 bce entry tqah ni..hehehehe...tapi kesian jgak kan kat owner krte ni..

amani.. said...

ok nk gelah tbahak2 bce entry tqah ni..hehehehe...tapi kesian jgak kan kat owner krte ni..

nik rosmawati said...

hehe..kelakar la.panjang tol pesanan dia :)