Oct 1, 2011

~Si Dia Engineer, Alhamdulillah~

Alhamdulillah.. Gembira dan syukur..
Syukur Ya Allah kerana Engkau mendengar dan menunaikan doa kami..

hanya tu yang dapat menggambarkan perasaan dari petang semalam bila Han akhirnya dah dapat kerja... >_<
senyum selebar-lebarnya sepanjang hari sampai pagi ni..hehe..

penantian Han selama sebulan berbaloi..
tahniah Sayang.. walaupun jauh ke Penang, tapi tu bukan halangan untuk kita.. mungkin rezeki kita kat sana nanti..

macam comel, kami jumpa dan start couple kat Penang..now Han dapat kerja kat sana.. mana tau mungkin lepas kawin kena duk Penang jugak ke..kembali ke tanah tumpah cintaku..hehe..

Since Han dah dapat kerja, dah tak ada masalah lagi nak cakap-cakap pasal kawin dengan dia..dan sekarang, saya sedang gigih meminta quotation dari vendor..

Semoga urusan kami dipermudahkan..

Amin  >_<

p/s: tak sabar nak attend majlis Kina tengah hari ni.. mesti cantik!

6 comments:

miszatie said...

:)....alhamdulillah...hey kem salam kat kina tau..i cant come yelah jauh..sob3

Cik Zimie said...

congrats!!!happy for u.mari2 pikir psl kawen.hehe

kuKu said...

tahniah!!!!!! btw, tqah org penang ke?

cik dyla said...

congratss.. =)

tqahmisdar said...

miszatie: insyaAllah.. >_<

zimie: mari2..hehe

kuku: thanks! takla.. org kuantan, dulu pernah belajar kat penang..hee

cik dyla: thanks!

MiYOKO SuKi said...

congrats...han..

waaa...kt png..kt mana tuu...ntah2..sama kampani ngan sy....aritu, company sy ada open..mmg dok cari melayu...tp, tak jmpa...

skang, sy sorang je melayu kt depmnt sy...bosannn