Sep 24, 2011

~10.11.12~

10.11.12

This number keep playing in my head..terngiang-ngiang..
Perfect date for a wedding..

Why?
Bukan kerana nombornya cantik..
Sebab minggu tu minggu penuh cuti:
13.November (Selasa) : Cuti Deepavali *ada yg kata Deepavali 11hb..tak sure
15 November (Khamis) : Cuti Awal Muharram
Dan cuti sekolah pun dah mula..

Tak perlu ambil cuti lama-lama kan? And family pun maybe akan rasa senang..
No more excuses, dah habis cuti, tak ada cuti, anak sekolah dan sebagainya..

Erm.. malam tadi dah discuss dengan Han semula secara baik, dia kata dia akan fikirkan..
At least dia tak say NO..betul tak?

Lets pray for the best..

Enjoy your weekend darlings.. >_<

8 comments:

anaztasias nora aira said...

tarikh nora pun cuti awal muharram hehehe dan cuti sekolah :p

nida-razak said...

tqah..btul2, bnyk cuti best..tp skang ni da dekat bulan 10 syg..just prepare apa yg ptot,klo confirm date tu,boley truskan apa yg tinggal je =)

Miss Sunshine said...

menarik tarikh tu.. hehe..
takpe ade banyak lagi masa nak fikir.. kalau tak silap deepavali next year 11 november.. cube check balik..

ni@ @in said...

menarik tarikh tu..hehehe

miszatie said...

hik3 best kan rmi2 b2b 2012..syokk!!!!
atie pun sama nnt..:D

Fariza said...

mmg cntik :)

Rina (◕‿◕)✿ said...

rina pun ske tarikh tu tp lmbtnyeee lg :p

aisyah ahmad said...

wahhh..
cantik nye tarikh..
senang nak ingat...