Sep 7, 2011

~Rabu tanpa kata: kejamnya manusia~


masih dalam mood 'Petknode'..
ni gambar ibu & anak kucing mati berpelukan..
kesian dah sedih sangat



3 hari berturut-turut pergi balai untuk buat report & sokong kes ni..
lets pray for owners & volunteers yang masih berjuang nak penjarakan 2 jahanam tu..

amin..



8 comments:

nida-razak said...

sedihnya..kesiannya kucing ni... T-T

rara pinkmafia said...

akk x boleh tgk piccy ni.naik bulu roma.

malynd_anggun said...

Ya Allah..sedey sgt...nak menangis tengok...kejam nye manusia durjana tuh!!

♥ Kasut Pink ♥ said...

Giler kejam dorang ni. Harap polis cepat ambil tindakan atas mereka2 ni.

Miss Sunshine said...

tu lah tak sampai hati tengok gambar2 kucing ni... harap2 si kejam tu dapat balasan yang setimpal.

miszatie said...

kurang ajar!!!!..mencii nye...
polis cepat amik tindakan!!!..geram nih..im a cat lover..so sad la manusia x berhati perut buat mcm nih..kang buat kat anak diorg nnt br tau!!

nik rosmawati said...

kesianya kucing2 comel tu.walaupun ni tak brapa suka kucing tp tak sanggup la buat mcm tu

Renee Meow said...

eveytime tgk pic ni i rase nak sebak..sedey sgt2.. :( da la mati camtu as if tgk berpelukan n die serentak.. huwaaaa... T_T