Nov 30, 2011

Sheena wedding dress

Hye alls!!

maaf tak update lagi tentang Indonesia trip..sedang catch up dengan kerja yang banyak ni.. phew~~

oh ya..sangat ramai yang request nak tengok dress wedding member I last week..masih ingat lagi entry real wedding: Sheena & Zaki ?

Ramai juga yang tertanya-tanya tu baju Elyana ke..

Tekaan anda semua BETUL! .. *clap-clap* >_<




Sorry korang..tak snap baju ni full...melepaslah pulak..huhu

I memang tak tahu pun tu baju Elyana..lepas baca komen-komen korang, baru taw.. kesiankan?
Cepat-cepat I tanya Sheena untuk konfirmkan..dan betul..tu baju Elyana..Sheena kata dia dah lama berkenan dengan dress ni and kebetulan Zery Zamry nak let go this dress kat blog dia..  Alhamdulillah..rezeki..

Cantik kan?


>_<

5 comments:

choclairissa @ intan said...

hohoh mahal baju itu...aritu saye ade masuk blog zeri gk n mmg riban2 la..nak nangis nk bayar :)

UyaRayza said...

cntik bajunyeee hehehehe

nik rosmawati said...

cantik baju.mesti mahal ni :)

K.I.N.A said...

kat kg org panggil kina sheena..:P..

bagus betul yg recognize baju elyana..cantik!rezeki kawan tqah kan..

BLuRpL3 said...

a ah, cantikla baju tu..berangan je la.huhu

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)