Nov 21, 2011

real wedding: Sheena & Zaki

Date: 19.11.2011 (Sabtu)
Time: 7.30 pm
Venue: Kg Pengantin, Setapak

This is my first time attend wedding kat Kg Pengantin. That place dari luar nampak macam kedai-kedai makan, sebab sebelah dia ada tempat makan Cina & pasaraya. Tapi bila masuk dalam..fuhhh lawa giler.. sangat sesuai untuk sape-sape yang nak kan garden wedding as their theme.

Takmo cakap banyak..lets enjoy picture yang sempat  Han capture.. I tak bawak kamera kesayangan, so tak boleh nak posing lebih-lebih..hehe  >_<

cantik sangat hall dia..

the bride & the groom

the dais..sweet je

kami bersama pengantin..   


The dress, dais, make up, decoration semua cantik sangat.. especially dress Sheena tu sangat cantik!! cuma kesian kat tuan majlis, lampu dewan banyak kali terpadam dengan sendiri.. so for those yg ada perancangan nak buat majlis kat sini, better check first k..

Btw, Congrats to Sheena & Zaki!

Semoga Bahagia bersama hingga ke akhir hayat.

Amin

>_<

8 comments:

Cik Zimie said...

nice nye kg pengantin.mesti mahal gila.hahah

btw yg gambar last tu.yg kiri sekali tu.mcm kenal je.nama dia lupa tapi rasa mcm penah sama2 1 matrik dgn dia.ah pelanduk dua serupa kot hahah ;p

tqahmisdar said...

zimie: tak tahulah mahal ke tak kan.. hee.. really? tqa tak sure la dia matriks ke x dulu.. >_<

~ NANA ~ said...

wahhh dia pakai dress elyana hari tu! lawa la wedding dia

Krayzie Barney said...

Cantik!! Sedih tak dapat pergi.. tapi kampung pengantin memang atas deco macam tu rasanya..sebab ada pergi wedding dekat sana..sama dekat atas tu

+ Diyana J. + said...

Nice! Setting dia decent dan tak overdone :D Saya pernah survey2 Kg. Pengantin tu tapi sbb dia mcm dlm kawasan industrial, x jadi nak ambil hehe

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

nak tgok baju pngntin yg penuh pls!

Ardini Humaira said...

fuhhh majlis dia... granddd :D

Renee Meow said...

agree..! baju dia sgt chantek mcm baju reception elyana.. :D