Nov 6, 2011

11 things: Answering Tag by Amy


1. Impian anda?
Jadi billionnaire
2. Perkahwinan yang macam mana anda inginkan?
Sederhana, cantik dan meriah
3. Angka yang anda minati?
7
4. Apa yang anda suka pada pak we/teman anda?
Everything. >_<
5. Apa yang anda tidak suka pada pakwe/teman anda?
Bila dia balas sms lambat.kui3
6. Perkara yang lucu ketika dating?
macam-macam. banyak sangat nak senaraikan. >_<
7. Tempat yang anda rasa paling best yang pernah anda pergi?
Shopping Complex? hehe
8. Suka masak?
Yup!
9. Tabiat buruk anda yang susah nak ubah?
Emo. hee
10. Pandangan anda terhadap ayat "cakap tak serupa bikin"?
tah hape-hape je orang macam ni.
11. Ada apa dengan blog saya?
your diary yg wonderful >_<

3 comments:

dhiera said...

jenuh nak jawab tag yg banyak ni~

salam perkenalan!

nik rosmawati said...

rajinnnya jawab tag.nik skit malas la kalau nak jwb tag ni..huhu

tqahmisdar said...

dhiera: salam perkenalan >_<

nik: malas jugak..tp tgh ada masa..jawab je..hehe