Nov 6, 2011

wedding idea: blush pink+tiffany blue

hye!
korang perasan tak blog I dah bertukar warna? hehe.. saje tukar, nak amik mood untuk aktifkan kegiatan wedding prep.. >_<

dari tadi duduk google wedding inspiration..raya-raya ni, orang tengah sibuk berkorban, I duduk dalam bilik google idea kan..hihi..

and I found these combinations..*melting*..

looks like I kena jadikan tiffany blue & blush pink sebagai main colour untuk reception..while soft yellow or gold as 3rd colour...

>_<









sweet je kan? >_<

source: Google

10 comments:

Miss Ika said...

awak, sama dgn kita.
tp insyaallah untuk nikah.
cantik kan. hehe

tqahmisdar said...

aah2..sweet je rasa..hehe

Cik Zimie said...

gold pink turquoise.exactly pernah plan utk tema kahwin.tp last sekali mak tak suka pink.sobss berkubur impian.tp memang nice sgt4x kan kaler tu.arghhh nak jugak.

tqahmisdar said...

adoi..bila mak dah bersuara, kita kena ikut je kan? isk3..ni pun mak dah luluskan kaler biru,n uning..yg pink ni dia xluluskan lagi..

mimi fatihah said...

sis,nice n sweet nye kaler!
nice combo!~

tqahmisdar said...

mimi: kan? *melting* hehe

Fariza said...

warna yg cantik. sejuk je tgk :)

tqahmisdar said...

thanks Fariza.. >_<

dhiera said...

tiffany cantik!!! saya pun suka~

tqahmisdar said...

dhiera: sy lagi suka! hehe