Oct 25, 2011

~Convocation Han Sayang~

Hai cecantek & hensem2 sekalian..

sudah sekian lama tak update blog..almost 3 minggu..tak pernah tak update lama-lama cam gini..waaa!
ok..back to topic.. >_<

Last Sunday was my Han Sayang punya Graduation Day..Majlis Konvokesyen kat Dewan Besar, UTEM.. saya join family Han dari KL..kitorang gerak dari Puchong hari Sabtu..then bercuti-cuti kat rumah Pak Su dia kat Alor Gajah untuk satu malam.. and pagi Ahad terus ke UTEM..

takmo cerita panjang..jom layan gambar..orang tengah berkonvo, saya gila bergambar kat luar dengan Kak Liza..hehe

ambik gambar jap..sementara muka tengah fresh..hehe

haha..poyo je kan..gigih tanya kedai kat Pesta Konvo yang kecik tu nak beli bunga sekuntum untuk Han.. >_<

My Bakal Mak & Abah Mertua & Kakak Ipar.. >_<

abaikan selipar buruk tu..hihi

here..my Engineer! hehe

bukan senang dia nak pandang kamera bila gambar ye..

kami sekeluarga..hehe
pokok UTEM tercinta..hehe

Ni lah hadiah saya untuk Han..Mr Monkey yang tak ada nama lagi..hehe

So happy for Han!! Bye Bye Melaka! No more dating-dating kat sana da..next station will be Penang! hehe

gambar ihsan: Kakak PypyLamb & Abang Kudud  >_<

5 comments:

lovelyadibah said...

Congrats han!hehe

ana apez said...

oowwhhh student UTEM rupenye.. ana pon ada kat sana.. backstage. :D anyway cograts han.. hehehe

nik rosmawati said...

meriah :)

Fariza said...

tahniah. tiqah begitu gorgeous :)

tqahmisdar said...

dba: thanks! *wakilkan*hehe

ana: really? keje kat utem ke? waahhh!

nik rosmawati: kan?hehe =)

fariza: thanks! malu sy..hehe