Oct 3, 2011

~she's mine~

Alhamdulillah..

abaikan screen protector tu..malas nak buang..haha

she's finally mine.. curve 9360.. OS 7, 5 MP camera, nipis & seksi gitu.. fresh lagi dari ladang..sebab syarikat telco tak ada lagi model ni..hehe.. memang curve yang berbaloi-baloi..

dan yang penting banyak boleh save untuk duit kawin..hehe

Happy Monday Blues everyone...  >_<


5 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lawa anset baru.. 5megapixel? not bad jgk ea..

t-qa, kim slm adik u yang comel tu! cute...tapi pesan kat adik, kak maera pulak ckp kak tqah yg cantik sebab kulit putih halus mulus. jeles maera orang yg kulit cerah2 nie..rase nak cubit2..hehe~ =)

Miss Sunshine said...

wow! ade hp baru ye... ^_^

~ NANA ~ said...

beshnye ada hp baru!

~ mizzAmy ~ said...

bestnya dia dapat BB baru. mine dah nak rosak dah nie. T___T

Hidayati Farhan said...

saya tggu hantaran pny, kalau ade. hahahaha