Oct 7, 2011

~mood excited boyfren lama datang Malaysia~

Hye korang!

today is the day! so so so so so so excited today..sebab boyfren lama I dah ada kat Malaysia..hihi..siapakah? Westlife u olls...

source: Google

I'm their big fan.. peminat kipas susah mati masa sekolah dulu..kumpul segala poster, keratan akhbar, gambar, majalah, album, VCD konsert...semualah..and selalu berangan untuk tengok konsert diorang..now, diorang datang lagi after 9 years (ye kot)..and of course tak nak lepaskan peluang tengok konsert diorang...


source: Google


I mampu beli Silver Ticket je... nak save duit untuk kahwin lah katakan..haha..takpe yang penting dapat tengok...! petang ni datang awal boleh duduk kat seat depan sikit sebab silver seat ni takde number..


source: Google

now counting hours je..nak kerja pun mood layu je pagi ni...sebab hati dah sampai stadium..hihi..anyone pergi malam ni? kalau jumpa tegur-tegur ye..hehe..yang tak pergi, nanti I share dengan korang all the moments...

till then...mmmmuah!

Happy Friday everyone.. >_<

3 comments:

Ezza Z said...

i pun suka westlife tp x suka yg xde dalam gambar tu. die berlagak ensem kan?

inn said...

kte minat gak!! enjoy ur nite!

miszatie said...

aa mase kecik2 glekan diorg!!!!