Aug 26, 2011

~Selamat Hari Raya warga bloggers~


hai semua..

tak dapat nak pos kad kat semua orang, jadi saya buat special Hari Raya E-Card..
simple je..tak cantik macam orang-orang lain punya..hee

okey tak?


Hari terakhir berkerja sebelum cuti 9 hari..
heaven sungguh raya kali ni kan? lama betul cuti..hehe

Sesiapa yang drive nak balik kampung tu, drive elok-elok ok?..
sedara mara kita nak pergi beraya, bukan nak pergi Majlis Tahlil..
jadi ingatlah orang yang tersayang..

Selamat Hari Raya in advance buat warga bloggers dan seluruh umat Islam..
>_<


8 comments:

Fariza said...

tqah, selamat hari raya, maaf zahir dan batin. take care juga ya

lovelyadibah said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin tqah!!:)

ZaNa aDieyZa said...

Selamat Hari Raya.. mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakan untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

MiYOKO SuKi said...

selamat hari raya, tqah...

0-0 ye.. :)

kaklong said...

selamat hari raya, jgn lupa kak long yer...

Renee Meow said...

selamat hari raya tqah dearie..! :D

Ezza Z said...

selamat hari raya too tqah.
silent reader je selama ni.
hehe.

Liza Razak said...

saya nak duit raya..psl saya tak bekerja..hehe