Aug 15, 2011

~dah malas nak kawin~


morning people! what day is today?today is Monday.. *sambil menguap*

tajuk, kontroversi kan?hehe..

hari ni dah 15 Ramadhan..lagu raya dah mula berkumandang kat corong radio..menambah mood saya yang sangat-sangat excited nak raya ni..dari first day puasa lagi dah excited nak raya, sampai dah terlupa bab-bab kawin ni..

sekarang sibuk nak fikir berapa duit raya nak bagi kat adik-adik, baju raya nak design camne, tudung macam mana, dan lain-lain yang berkaitan dengan raya..hal-hal kawin ni, kita simpan kejap, lepas raya baru fikir dengan jayanya..hehe

excited sangat nak raya oi..korang dah beli baju raya?hee..

layan satu lagu dulu sebelum mula kerja.. >_<








8 comments:

Fariza said...

alaaa. jgnlah mls nk kawin. :D
fariza pun xda rasa nk raya sgt, sbb buat preparation kawin je. hu3.
syoknya dia ea... he3

kaklong said...

jgn la dear...buat aentry mcm tu..kita kan team B2B..kne exited lebih dari segalanya selain prep kawin..hahahah

kak long akan sentiasa mnjadi silent readers cik tqah yer...chayook dear..

u can do it! ;)

Cik Zimie said...

yeay nak raya dah!!takpe2 kite tingaalkan bab2 kahwin k.zimie pun sama.hahah

Hidayati Farhan said...

yess, bila da penat sgt, ade je rs cam tu. hahaha. tp mane bole xnk kawen. mesti nakkk. ekekeke

~ NANA ~ said...

huhu baju raya x siap lg :(

Renee Meow said...

hehe same la kite... malas nak wat prep pape psl kawen..kalau verangan voley.. haha ;p

Miss Sunshine said...

sedih.. ramadhan dah nak habis...
tahun ni dah kene bagi duit raya kat anak buah... huhu

cikFM said...

emm btl tu.. nk raye ni mcm byk plak nk pkai duit..anak buah makin bertambah.. huhu