Aug 19, 2011

~tunang saya bukan lagi student~

Salam Jumaat followers and readers..

sihat hari ni? baju raya dah beli?lagu raya dah download? biskut raya dah siap? nyum2.. tak lama dah nak raya ni.. mood nak kerja pun dah terbang ke lautan Atlantik, tenggelam bersama kapal Titanic..

ni nak share ni..pagi tadi last paper final exam Han.. so, maksudnya, tunang saya dah habis belajar.. yea!! setelah setahun saya menunggu dia nak habiskan tahun terakhir dia..dengan macam-macam dugaan, kena tambah short sem la...nak kena repeat project paper la, nasib baik tak jadi..banyak sangat hal U dia tu..haih..sabar je kan..kalau kena repeat, mau lagi 3, 4 tahun baru kawin..tak ke haru biru?

gembira tak terkata hari ni..macam diri sendiri pulak yang nak grad rasanya.. tak sabar nak tunggu convocation Han..dan harap-harap Allah permudahkan rezeki Han untuk dapat kerja sebagai engineer..amin..

saya memang dah lama mengidam nak kawin dengan engineer, dari kecik lagi..taktaw lah kenapa, mungkin sebab engineer kedengaran agak macho dari perkerjaan lain..haha..ada kaitan ke?tapi kalau tak dapat engineer, kerja lain pun okey, asalkan kerja yang halal..kan2?

anyway, congrats Han! malam ni kita jumpa ok?..kita celebrate sama-sama weekend ni..yeeha!

Have a Great Weekend darlingS!

>_<





10 comments:

alinac lover said...

waaa suka la ek~ tahniah sbb hbis belajar :)

Fariza said...

sweetnya. tahniah. semoga maju jaya bersama. :) wow enginner. class gitu. :) apa2 kerja pun ok, janji halal dan smata2 krn Allah.

erin moshimoshi said...

wahhh beshnyee dye ..suke dye yerk ... erin lak gile gmbr ... xsangka tunang erin photographer wedding :P

lovelyadibah said...

Samala han dgn sepul.dier pun br abis bljr.hehe.tp minggu dpn dh nk keje.

tqahmisdar said...

alinac: =)

fariza: yup! janji halal..tu yg penting..

erin: baguslah camtu.. =)

dba: iye? alhamdulillah..murah rezeki dia..hehe

Miss Sunshine said...

dulu pernah berangan nak kahwin dgn doktor... hahaha. tapi Alhamdulillah dapat kahwin dengan cikgu jugak... hehe, boleh cuti panjang sama2.. hehe

kaklong said...

wah...selamt dah kan..bagus la..tu namanyer rezeki org nak kawin....hehehe ;)

Cik Emie said...

syukur la :) nati dah keje dah xpening pk sal kawen..moga cepat2 dpt keje :)

aTy _faRed~ said...

alhamdulillah...engineer ape..?? ade banyak cabang.. asben saye engineer jugak.. bukan tak suker..tapi selalu kene tinggal biler die kene gi out station site tu... borink sowang2.. huhu

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB